speciális arckezelések


A GIGI új termékcsaládot fejlesztett ki a legtöbb bőr igényének megfelelően, egy szépség vitaminbomba formájában.

A sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödő, vagy indokolatlanul zsíros bőr károsodásokról, vitamin-, ásványi anyag-, aminosav hiányról árulkodik. Ezeket az anyagokat általában táplálék útján próbáljuk szervezetünkbe bevinni. Ezeket a bevitt hatóanyagok magas százalékát  szervezetünk többnyire működésének fenntartására hasznosítja, nagyon kis mennyiség jut el bőrünkig. Ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a GIGI az Ester C termékcsaládját, amely közvetlenül a bőrbe viszi a szépségéért és a bőr normál működéséért felelős vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat.  Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét.

Milyen esetekben ajánlott?

 • Szeborreás bőrök állapotának javítására
 • Anti-aging kúraként - fáradt, öregedő bőrökre
 • pigmentfoltok halványítására - otthoni kezeléssel kiegészítve
 • egy-egy kezelés a bőrt frissíti, vitaminnal tölti fel
 • Kúra szerű kezelésként intenzív mélyhámlasztást - bőrmegújítást érhetünk el vele

Az otthoni ápolásra kínált termékek rendszeres használatával páciensünk szinten tarthatja bőre vitaminkészletét, illetve a kabinban elvégzett kezelések eredményét.

 

POWER OF NATURE  - méregtelenítő, bőrszerkezet javító kezelés

A Power of Nature kezelés a legújabb hatóanyagok közül aktív szenet és csiganyák kivonatot tartalmaz. A csiganyák kivonata igen erősen regeneráló hatású. Magas szinten tartalmaz kollagént, elasztint, glikolsavat, allantoint, A,C,E- vitaminokat. Antibakteriális hatású, helyreállítja a kollagén rostokat. Az aktív szén pedig mélyen tisztítja a bőrt, méregtelenítő, baktériumölő tulajdonságú és felszívja a felesleges faggyút. A terméksorozat egyik különlegessége a MÁGNESES ENZIMES PEELING. A bőrre felvitt, aktív hatóanyagokat és mágneses részecskéket tartalmazó radírt a kezeléshez alkalmazott mágnessel távolítjuk el. Maga a mágneses mező is jótékonyan hat a bőrre, hiszen szinte mindent "megmozgat benne" ezáltal is felgyorsítva a bőr anyagcsere folyamatait.

A kezelés intenzíven hidratál, javítja a bőr szerkezetét. Helyreállítja a bőr barrier rétegét és erős antioxidáns hatással bír.

Milyen esetekben ajánlott?

 • Szürke, fakó, oxigénhiányos bőrökre
 • Regenerációra szoruló bőrökre
 • öregedő bőrökre
 • aknés bőrre
 • akne okozta hegekre
 • bőrregenerálására intenzív hámlasztó kezelések után
 • orvos-esztétikai eljárások után

 

HYALURONIC kezelés - Hyaluronsavas mélyhidratálás mikrodermabrázióval!

Új intenzív hidratáló és ránctalanító hatású kezelés. Oligopeptidekkel, kínai fehér tea, japánmeggy, francia rózsa, magnólia, paradicsom és indiai lótuszvirág kivonatokkal, organikus szilíciummal, ceramidokkal. Sejtszintű regenerálódást, hosszantartó hidratálást, feszesítést biztosít. Véd a környezet káros hatásaival szemben, csökkenti a szarkalábakat és a mélyebb mimikai ráncokat, a természetes kollagén és elasztin szintézist stimulálja. Korpás, szeborreás bőr hidratálására és gépi kezelésekhez utókezeléseként ajánljuk .

Milyen esetekben ajánlott?

 • Vízhiányos bőr
 • Napkárosodott bőrök
 • öregedő bőrökre
 • Ránctalanító kezelésként
 • mélyhidratálásra

Kezelés eredménye: A bőr visszanyeri egészséges, fiatalos kinézetét, ragyogását, frissességét, sima, bársonyos tapintású lesz. Csökken a ráncok mélysége, hosszan tartó és hatékony hidratációt és feszességet eredményez.


ZAFIR RAGYOGÁS - intenzív bőrkisimító, tápláló, rugalmasító kezelés

Rugalmatlan, extra száraz bőr maximális táplálása

A bőr különböző rétegeinek kollagén és elasztin tartalma határozza meg a bőr állapotát. Idővel a bőr kollagén szintje csökken, veszít rugalmasságából és teltségéből. A kollagén merevebbé válik, különösen a fénynek kitett helyeken. A folyamat késleltethető, ha oldható kollagént és elasztint juttatunk a bőrbe. A kezelés során javul a bőr minősége, rugalmassága, vízfelvevő-képessége. Új, erős és rugalmas kollagén szálak jönnek létre. A készítmények nem állati bőrökből kivont kollagént, hanem kagyló fonal kivonatot, a mitulint tartalmazzák. A termékcsalád alkalmazása a ráncok megelőzésére, kezelésére, a kötőszövet állapotának javítására szolgál.

Milyen esetekben ajánlott?

 • Tápanyaghiányos, rugalmatlan bőr
 • A bőr kötőszövetének, vízfelvevő képességének javítására
 • Extra száraz, húzodó bőrök

A ránckezeléseket elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem akarják tétlenül nézni, hogy a bőrük megöregedjen, vagy a már kialakult problémák ellen nem drasztikus beavatkozást  keresnek. A legelső, apró jelek megjelenésétől (25 – 30 éves kor körül) érdemes  időnként 1 - 1 kúrát beiktatni, hogy a bőr sokáig fiatal és feszes maradjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Arcfiatalítás, bőrrugalmasító- és táplálókzeleés, mélhyidrtálás, antiageing kezelés, ránctalanítás, ráncmegelőző és ránckezelések, táplálókezelés, hyaluronsavas mélyhidratálás, mélyhámlasztás, bőrregenerálás, hámlasztó kezelés, Gigi savas kezelés, regenerálás