smink

Sminekelés - Sminek hétköznapokra, alkalmakra: 06 70 380 4890

A sminkek kizárólag professzionális cégek által gyártott termékekkel készülnek.

Malu Wiltz, Cinecitta, Kryolan, Paris-Berlin, BenNye, ArtDeco

Ezeket a sminktermékeket kifejezetten sminkes szakemberek számára gyártják, kiváló minőségük és megbízhatóságuk miatt. A sminkanyagokat a sokoldalúság, a széles színskála és tartósság jellemzi.

A sminkelés célja, hogy elkendőzze a szabálytalanságokat, kiemelje, hangsúlyossá tegye a szép részeket. Más sminket készítünk a hétköznapokra, mint az alkalmakra. Az utcai  smink viselet jóval szolidabb, a mostani divat szerint teljesen natúr, nem hivalkodó, szinte nem is látszik, de segítségével jobban érvényesül a természetes szépség. Színházba, esküvőre, bulikra, különböző alkalmakra viszont erősebb, csillogó, ragyogó színeket választunk, amivel különleges sminkeket készítünk. A sminkeléshez tanácsadást is nyújtunk azoknak, akik magabiztosabban szeretnék sminkelni magukat a hétköznapokban.

Menyasszonyoknak - menyasszonyi, alkalmi sminkelés

A szép smink a szép bőrnél kezdődik. Ahhoz, hogy a menyasszony a legszebben mutasson a nagy napon a bőrét is fel kell készíteni. A szép bőr már fél siker. Lehetőleg keresse fel egy-másfél hónappal az esküvő előtt a kozmetikust, hogy az esetleges bőrproblémák időben kezelhetőek legyenek. Otthoni ápolásként az esküvőt megelőző este érdemes a bőrt leradírozni és krémmel vagy pakolással hidratálni. Szükségtelen most kipróbálni új krémeket, termékeket, mert lehet, hogy kipirosodik, kiütéses lesz a bőr tőle. Fontos, hogy az esküvő napján alaposan le legyen tisztítva a bőr (arctej, tonik) és könnyen felszívódó hidratáló krémmel is szükséges átkrémezni - erre könnyebb és szebb sminkelni. A sminkelés általában a frizura elkészítése után történik. A menyasszonyi ruha stílusa, csokor színe meghatározó lehet a sminkelésnél, ezt előre meg kell beszélni a próbasmink alkalmával.

A próbasminket egy héttel az esküvő előtt készítjük. Ilyenkor beszélünk meg minden részletet, ami a sminkkel kapcsolatos...

Helyszíni kiszállás lehetséges. Díja a smink árán felül: Budapesten 5.000Ft-tól

Vidék: egyéni díjszabás

Smineklést vállalunk: 

alkalmakra, esküvőre, szalagavatóra, portfolio és egyéb fotózáshoz, tablóképhez, céges partikra, rendezvényekre stb.