Műköröm


Műkörmök a kéz díszei....

A mai világban a kozmetikához az arcápolás mellett hozzátartozik a kéz, láb és az egész test ápolása, gondozása is. Nem mindenkit áldott meg a természet szép és erős körmökkel.  A műkörmök többfélék lehetnek, lehetőség van szolidabb, természetesebb formájú műköröm készítésére , de extra méretű és díszítésű körmöket is szívesen elvállalunk.
Technikailag választhatunk a tip-es ragasztott, illetve az épített vagy modellező technika közül. A tip-es technikánál egy előregyártott műanyag körmöt speciális ragasztóval ragasztunk a körömhöz, ez adja a meghosszabítást. Az épített technika esetében sablonnal hosszabbítjuk meg a természetes körmöt, és ezen szilárdítjuk meg a modellező anyagot.
Modellező anyagként választhatunk a zselé, illetve a porcelán közül.
A zselé egy méz sűrűségű, könnyen kenhető és könnyen reszelhető egykomponensű anyag. A porcelán kétkomponensű, por és folyadék keveréke, a zseléhez képest merevebb, nehezebben reszelhető.
Mindkét anyag díszíthető, számtalan forma, szín és díszítő anyag áll rendelkezésünkre hogy mindig a divat és a vendég igényének megfelelő formájú és mintájú körmöt tudjuk elkészíteni.
A műköröm töltésére egyéntől és igénytől függően három- öthetente kerül sor, amikor lehetőség van a minta, szín változtatására is.