Mikrodermabrazio

Mikrodermabrazio - Gépi bőrcsiszolás

 

A mikrodermabrasio a mikropeeling egy modern, hatásos módszere. A gép segítségével távolítjuk el az elszarusodott bőrréteget. Bőrproblémától függően különböző kezelőfejet alkalmazunk. A csiszolás hatására a bőr finomabb és egyenletesebb lesz, a hám élő sejtsorai megvastagodnak, a hámréteg megújul. A htóanyagok ezáltal sokkal intenzívebben jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelés nagyon hatásos különböző regeneráló-, ránckezelések, pigment rendellenességek illetve a bőr egyenetlenségeinek elsimítására.

Az eljárás nem idéz elő mélyhámlasztást, nem érinti a mélyebb rétegeket, csupán a felhám felső rétegeiről távolítja el az elhalt hámsejteket, ezáltal fokozva a bőr önmegújító folyamatait. A kezelés hatására a mikrokeringés fokozódik, a bőr így nagyobb mértékben képes felvenni és hasznosítani a kozmetikumok hatóanyagait. A kezelt bőr természetes módon fiatalodik meg, több hónapon át megőrizve rugalmasságát, üdeségét.

A mikrodermabráziót önálló kezelésként nem alkalmazzuk, utána mindig valamilyen célirányos, hatékony kozmetikai eljárást igényel a bőr. (pakolások, Uh stb.)

A kezelés fájdalommentes, nincs mellékhatása!

Kúraszerűen vagy alkalmanként alkalmazható.

Kezelés tartalma:

- Bőrtisztítás: bőrtípusnak megfelelően
- Bőrcsiszolás - dermabrasio
- Fertőtlenítés: VIO
- Ultrahang: bőrtípusnak megfelelő ampulla
- Masszázs: mélyhidratáló krém
- Befejezés: bőrtípusnak megfelelő krém

A kezelés alatt és után:

- Legalább egy hétig kerülni kell az erős napfényt, szoláriumot!

- Magas faktorszámú fényvédőkrémet szükséges használni!

- A bőr fokozottabban igényli a táplálást, ezért  bőrtípusnak megfelelő készítménnyel otthoni ápolása szükséges!