MEZOTERÁPIA - Tű nélkül

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA - mezoterápiás arckezelés

Ez egy újfajta technológia, amivel a kozmetikai hatóanyagok könnyebben jutnak be a bőrbe. A bőr természetes védekező funkcióját gyözzük le, amely megakadályozza a hatóanyagok 100%-os bejutását. Mikor bekrémezzük a bőrünket, a hatóanyagok csak az elhalt, legfelső rétegig jutnak el, ez a bőrréteg viszont már nem képes a megújulásra. Igazi regeneráló, hidratáló hatást nem tudunk elérni, mivel a hatóanyagok nem jutnak el a kellő mélységig, csak tüneti kezelést végzünk vele - a krémezéstől kevésbé húzódik vagy zsírosodik bürünk.

A tű nélküli mezoterápiás kezelésnél egy készülékkel - elektroporáció útján - juttatjuk a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás során a készülék segítségével kis "csatornákat" nyitunk a bőrsejtek falán, amin keresztül a bőr legmélyebb rétegéik tudjuk eljuttatni a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat. A kezelés nem fájdalmas, hasolnló az iontoforézis kezeléshez, csak itt az alkalmazott apullák vagy szérumok felszívódása a bőrben a többszörösére növekszik.

A kezelést az alábbi bőrproblámákra ajánljuk: - ráncok, hegeg, vízhiányos bőrök, megereszkedett-petyhüdt bőr.

 

A hatóanyag ampullák 100% sterilitásúak, csak tömény hatóanyagot tartalmaznak, felesleges illatanyagokat és kozmetikai adalékanyagokat nem tartalmaznak.