Mezoroller - Kollagén indukciós terápia

MEZOROLLER - KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA

A kollagén indukciós terápia az első valódi, egyszerű és elérhető kezelés, ami a legjobb megoldást nyújtja az akne heges bőrökre, kiemelkedő eredményeket ér el a ráncos, rugalmasságát vesztett, öregedő bőrök kezelésében.

Az eljárást 15 évvel ezelőtt egy dél-afrikai orvos, Dr. Desmond Fernandes fejlesztette ki. Aztóa a világ legelismeretebb orvosai tökéletesitették, akik szerint néhány problémára ez az egyetlen létező kezelési lehetőség.

A kezelés során a Mezo-Roller több száz hatóanyag-útat nyit ki a szarurétegen, melyeken keresztül az értékes hatóanyag koktélok egyedülálló módon képesek felszívódni. Ez az eljárás a bőr természetes öngyógyitó képességét aktiválja, aminek következtében a kezelt felületen új kollagén és elasztán termelődik a bőrben.

A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, a bőrünk rugalmasságáért felel. Ám a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége az évek során csökken, emiatt vesziti el bőrünk rugalmasságát, és kezd ráncosodni. Mezo-Roller által felfokozódott kollagén termelés hatására bőrhibák (pl. akne hegek) eltűnnek, a bőr megfiatalodik, a ráncok feltöltődnek. Az újonnan képződött kollagén sejtek magasabb vízmegkötő képessége révén a bőre újra fiatalosan simává, rugalmassá válik.

A bőr folyamatos regenerálódása érdekében érdemes fenntartani a fokozott kollagén termelést, ami legegyszerűbben rendszeres Mezo-Roller használattal érhető el.

Már az első kezelés után jelentős javulás várható, de néhányszori ismétlés után látható igazán a regenerálódás. Általában 8-10 alkalom szükséges a kivánt eredmény eléréséhez. Két kezelés között azonban el kell telnie 2 hétnek. Fájdalomcsillapító krémek használatának köszönhetően alig jár kellemetlenséggel és egyáltalán nincs kockázata. A kezelés után bőrpír illetve hámlás jelentkezhet, ami normálisnak számít. A kezelést követően fokozottan ügyelni kell a fényvédelemre, ezért minimum 30 faktoros fényvédő használata kötelező.

A kezeléshez a tökéletes higiénia miatt mindenkinek saját dermarollert kell vásárolnia, mely szalonunkban kapható. Egy dermaroller 10 alkalommal használható.

A Dermarolleres kezeléseinket tűnélküli mezoterápiával egészítjük ki, a hatékonyabb eredmény érdekében.

Kezelés tartalma:

- bőr letisztítása

- pelleng hidrobrázióval

- bőr fertőtlenítése

- érzéstelenítő krémpakolás

- MEZOROLLER kezelés hatóanyaggal

- tű nélküli mezoterápiás eljárás

- nyugtató maszk

- átkrémezés