Hagyományos és japán manikűr, paraffinos kézápolás

Nemcsak Hölgyek, Urak jelentkezését is várjuk kézápolásainkra...

Klasszikus manikűr

 A vonzó és igényes külső nélkülözhetetlen kelléke a szép és ápolt köröm. A körmöknek nemcsak szépnek kell lennie, hanem egészségesnek is, akár saját körömről van szó, akár műkörömről. Manapság ez már nemcsak a hölgyekre vonatkozik, az urak számára is elengedhetetlen az ápolt kéz. Bármilyen körömproblémája van szakemberünk megoldást talál rá.

A klasszikus manikűr magában foglalja a kézfejek áztatását, körmök formázását, a körömágy bőrének feltolását - igény esetén kivágását -, ápoló olajjal való körömápolást. Ez kiegészíthető lakkozással, körömdíszítéssel, kézmasszázzsal, paraffinos kézápolással stb. A manikűr és egyéb kézápolási kezelések alatt kellemes környezetben ellazulhat, kikapcsolódhat...

Japán manikűr

 Amikor nem szükséges a műköröm...

Sokan eleve szép kezekkel születnek, s a körömágyuk is megfelelő formájú, ilyen esetekben nem szükséges műköröm. A japán manikűr - elnevezés japánból ered, mert a japán arisztokrácia, régi titkos körömápolási eljárása volt - a körömlemez méhviaszos ápolását jelenti, amit beledolgoznak a körömbe, majd polírozás követi.  A japán manikűrt alkalmazzuk, töredezésre hajlamos körmöknél, vagy műköröm megszüntetése esetén is. Ettől az eljárástól rendkívül magas fényű lesz a köröm. Két-három hetente ajánlott megismételni. Ez a fajta ápolás helyre hozza az elgyengült körmöket, sőt a köröm rendszeres kezeléssel nagyon erős lesz, s ráadásul a fénye is megmarad.

Paraffinos kézápolás

A jó megjelenéshez hozzá tartozik az ápolt kéz is. Kezünket, körmeinket manikűr és műköröm segítségével varázsolhatjuk még szebbé. Az időjárás viszontagságai miatt, azonban kezünk fokozott törődést igényel. A hideg szél és a napsütés okozta száraz bőr ápolására tökéletes megoldás a paraffinos kézápolás, amely fél óra alatt puhává varázsolja és vitaminokkal táplálja a kéz bőrét. Alkalmazásának alapja, hogy a meleg paraffin tágítja a próusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet, a hőt rendkívül jól tárolja ezáltal lehetővé teszi a hidratáló krémek mélyebb felszívódását. A kezelés eredményeként a bőr puha, bársonyos tapintású lesz. Nagyon száraz bőrnél ajánlott kúra szerűen alkalmazni.