klasszikus arckezelések

 

HIDRATING FACIAL

Felfrissítő, kiegyensúlyozó bőrtisztítás

Az Aloe Vera a sivatag virága, melyet a történelem kezdete óta használnak gyógyításra. Kivonatát gyógyszergyárban, laboratóriumi körülmények között állítják elő és adagolják a kozmetikumokhoz. Az Aloe Vera kozmetikai hatásai: kiváló hidratáló, nedvességfelvevő, vízmegtartó-képesség fokozó, nyugtató, gyulladáscsökkentő, baktericid, sebgyógyító, fényvédő. Frissíti, simítja, táplálja, védi a bőrt.

A kezelés során a bőr felfrissül, kisimulnak a fáradt vonások.

 

SKIN CARE

Kombinált bőrök hatékony kezelése

A zsíros vagy kevert bőrtípus az egyik leggyakoribb bőrprobléma. A készítményeket kifejezetten a problémás bőrök ápolására fejlesztették ki. A termékekben olyan hatóanyagok találhatóak, melyek csökkentik a faggyúkiválasztást, elősegítik az elhalt hámsejtek leválását, tisztítják a bőrt, megvédik a baktériumoktól, valamint a miteszerek kialakulásától. A problémák megszűnése után a termékek további alkalmazásával megelőzhető a pattanás visszatérése. A kezelés egyensúlyba hozza a bőr faggyúmirigy kiválasztását, a bőr simává, bársonyossá, egyenletessé és finom pórusúvá válik.  


SENSITIVE SKIN

Irritált, érzékeny, rosaceára hajlamos bőrök ápolása

A bőr belső illetve külső okok miatt érzékennyé, irritálttá válhat. A termékcsalád szinergikusan ötvözi a C- és A-vitamin hatását kihasználva azok egymást védő és erősítő sajátosságát. Mindez olyan mikrokapszulázott kivitelben készült, amely megvédi az értékes hatóanyagokat a bőrre kerülésig a károsodástól.

 

OILY SKIN CLEAR - problémás bőrök hatékony ápolása

Zsíros, aknés bőrök kezelésére

Bőrgyógyászok, vegyészek és a kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely gondosan válogatott összetevőkből készült és különböző bőrgyógyászati, hatékonysági és klinikai tesztek sorozatán esett át. Célja a bőr normál működésének és felborult egyensúlyának helyreállítása, hiszen az aknék megjelenése mindig a szervezet valamilyen egyensúlyának felborulásából adódik. Akne akkor keletkezik, amikor a szőrtüsző kivezető nyílása elzáródik, a faggyú a tüszőbe szorul, a baktériumok elszaporodnak, és a faggyúmirigy begyullad. A termékekben olyan hatóanyagok találhatóak melyek csökkentik a faggyúkiválasztást, felgyorsítják az elhalt hámsejtek leválását, tisztítják a bőrt és megvédik a baktériumoktól, valamint a comedok kialakulásától. A problémák megszűnése után a termékek további alkalmazásával megelőzhető az akne visszatérése. A termékek megvédik a bőrt a környezetszennyezés ártalmaitól, a káros napsugárzástól, a szabadgyökök roncsoló hatásaitól, a comedok újratöltődésétől. A bőr simává, bársonyossá, egyenletessé és finom pórusossá válik!

  • A bőrt finoman tisztítja, irritációmentesen távolítja el az olajos szennyeződéseket
  • Eltávolítja a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket
  • Szabaddá teszi az eltömődött pórusokat
  • Antibakteriális hatású
  • Nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt
  • Gyorsan regenerálja a bőr állapotát
  • Szabályozza és csökkenti a szeborrea kialakulását