KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Kavitációs zsírbontás - testkezelés

A legújabb és leghatékonyabb módszer, ami a mélyebb rétegekben felhalmozódott nagymennyiségű zsírt alacsony frekvencia segítségével bontja.

A 40.000 Hz-es fókuszált ultrahang hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek a zsírsejtek körül, melyek amint elérik a zsírsejtek falát, azonnal szétrobbantják azokat. Az ultrahang több milliméter mélyen behatol a szövetekbe és hatását ott fejti ki.  Az erek kitágulnak, a sejtmembrán áteresztő képessége javul, a zsírlebontás és a nyirokkeringés fokozódik. Az ultrahang serkentően hat a kollagén anyagcserére és a fibroblasztokra, a salakanyagok kiürülésére és a vérkeringésre. A narancsbőrt jelentős mértékben javítja, újraindítja a kollagén termelődést, feszesíti a bőrfelületet. Az ultrahang jótékony hatással van a bőr szerkezetére, feszességére és az izomtónusra.

Különösen ajánljuk ezt a kezelést vastagabb zsírréteggel rendelkező vendégeinknek. Azoknál a vendégeknél, akiknél a zsírréteg nem éri el a 2cm vastagságot, nem ezt a kezelést javasoljuk.

A salakanyagok kiürüléshez fontos a napi minimum 2 liter folyadék fogyasztása!!! A kezelések időtartama alatt szénhidrátban szegény étrendet szükséges betartani, javasolt napi fél óra mozgás. A kezelések 7 naponta ismételhetőek, mivel a szervezetnek ennyi időre van szüksége, hogy a zsírokat kiürítse. A kezelés nem fájdalmas!

A kavitációs kezelés  előtt bőséges folyadékbevitel, lehetőleg szénsavmentes ásványvíz bevitele fontos!!!

Az kavitációs kezelés hatásai:

- elősegíti a hatóanyagok mélyebbrejutását a bőrben
- zsírmobilizálás
- nyirokáramlást élénkíti

Ellenjavallatok:

  • fémbeépítéseknél
  • májbetegségnél
  • pacemakeres betegeknél
  • daganatos betegeknél
  • súlyos zsíranyagcsere zavarnál