Green Peel kezelések minden bőrtípusra!

A GREEN PEEL KEZELÉS:

Az eljárás kémiai és szintetikus hámlasztó anyagok nélkül, 100% gyógynövény összetétellel  erős vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr méregtelenítéséhez vezet. Lehámlasztja az epidermális réteget, és a cutis felső rétegeit aktivizálja, regenerálja. Serkenti a sejtújraképződést, ezáltal egy jól látható bőrregeneráció is történik. A bőr minősége javul színében és rajzolatában egyaránt.

 A gyógynövényekkel történő hámlasztásos eljárással olyan bőrproblémákon tudunk segíteni, melyeken a hagyományos kozmetika egyáltalán nem, a bőrgyógyászat, pedig csak komoly vegyi anyagok felhasználásával ér el esetleges javulást! Az eljárás 35 éves kutatómunkával bőrgyógyászok, kozmetikusok által kifejlesztett, kipróbált és világszerte alkalmazott kezelés.

GREEN PEEL ® MINDEN BŐRTÍPUSRA BÁRMELY KORBAN

 • BŐRMEGÚJÍTÁS
 • REGENERÁLÁS
 • SEJTENERGIA (PRE-AGING)
 • ANYAGCSERE-FOKOZÁS
 • VITALITÁS
 • FRISSESSÉG

Indokolt alkalmazása:

 • Akné vulgaris
 • egyéb akné formák
 • aknés és egyéb hegek
 • hiper és hipopigmentáció bizonyos fajtái
 • öregedő, atropiás, napfény által károsodott bőrök

 3 MÓDSZER melyeknél változatlanul csakis természetes anyagokat és gyógynövényeket alkalmazunk:

 • GREEN PEEL ® FRESH UP

A kezelés célja: a bőr öregedés folyamatának lassítása, felfrissítése.

Ez a kezelés azoknak alkalmas, akik egy kicsivel többet kívánnak: egy azonnal látható bőrfrissítést, a bőr hatóanyag felvevő képességének jelentős javítását és fokozását vagy egy effektiv bőrhidratálást, csak néhány lehetőséget megemlítve. Ennél a kezelésnél hámlás nem történik.

Kezelési idő: 60p

 

 • GREEN PEEL ® ENERGY

A kezelsé célja: a bőr regenerálása és vitalitásának javítása.

Ez a kezelés tartja, amit a neve ígér, energiát ad a bőrnek, amit érzünk. Egy célzottan intenzív kezelés, amely fokozza a bőr regenerációját. Aktiválja a vérkeringést és a bőranyagcserét, ezzel a bőrkép természetes javulását eredményezi. Ennél a kezelésnél enyhe hámlás előfordulhat.

Kezelési idő: 60p

 

 • GREEN PEEL ® CLASSIC

5 nap alatt új bőr!!

TÖBB MINT 50 ÉVE SIKERES

 
TÖBB MINT 50 ORSZÁGBAN TÖBB EZER KOZMETIKUS DOLGOZIK EZZEL A VILÁGHÍRŰ MÓDSZERREL
5 nap alatt új bőr - gyógynövényes mélyhámlasztásos módszer. Sok, látható bőrproblémával kűzködő ember kíván magának bőrmegújítást káros kémiai anyagok és kozmetikai sebészet nélkül. Ez nem utópia. Erre bizonyíték  Dr. med. Christine Schrammek-Drusio eredeti klasszikus hámlasztásos eljárásának sok évtizedes sikere. Ennél a módszernél bőrtípustól függően erőteljes hámlás jöhet létre, a bőr teljesen lehámlik a kezelt felületen!

Kezelési idő: 60p

A kezelés menete:

A mikroszemcsés formában lévő gyógynövények bemasszírozásakor  elérjük a felső bőrréteg gyenge ledörzsölését, ugyanakkor a hatóanyagok bekerülnek a bőr mélyebb rétegeibe, és napokig aktivizálódnak. Feloldódásuk közben értékes természetes hatóanyagokat adnak le a bőrnek, például vitaminok, fitohormonok, enzimek. A bemasszírozást követő napon a "régi bőr szépen, egyenletesen leválik. A hámlás két napig tart,  és a páciensnek csak ezt a két napot kell otthon töltenie. A bemasszírozást követő 5-6 napont történik az utókezelés,  amikor a most különösen jó befogadóképességgel rendelkező bőrt értékes hatóanyagokkal látjuk el.

Eredmények: Az új bőr nem piros, a bőrkép szemmel láthatóan egyenletesebb, friss, tiszta és látványosan fiatalabbnak tűnik. Súlyos bőrproblémáknál a kezelés, kb. 4 hét múlva, megismételhetjük. Ez az eljárás 2002-ben, Németországban Szépség Oscar-díjat nyert.