gépi kezelések

♦ VIO - Magas frekvencia

A VIO kezelés során javul a bőr vérellátása. A kezeléshez üvegelektródát használunk, ami neon gázzal van töltve. A gáz az elektromos áram hatására felgerjesztődik, az üveg falán keresztül elektromos kisülések keletkeznek - szikra képződik, ez ózont fejleszt. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható arckezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, a faggyúmirigyek túlműködésének szabályozására. Serkenti a mikrokeringést, javítja a sejtek közötti anyagcserét fokozza a sejtek oxigénellátását, fertőtleníő, baktériumölő. Enyhe szárító hatása miatt javítja a szeborreás bőr állapotát.

♦ ULTRAHANGOS PEELING - Bőrfrissítés

A készülék segítségével a felső hámréteget távolítjuk el oly módon, hogy az ultrahangos frekvenciával rezgő fémlap "letolja" az elékerülő elhalt hámsejteket. A kezelés során a bőr puhább lesz, hatóanyag felvétele jelentősen megnő. Minden bőrtípuson alkalmazható még az érzékeny bőrökön is. Mivel a bőrnek csak egy vékony, felső rétegét távolítja el - az ép sejtsort nem érinti- így az év bármely szakában alkalmazható a kezelés.

♦ ULTRAHANG - hatóanyagbevitel

Az elektromos hatóanyag-bevitel egyik legkellemesebb módja. Az ultrahangkezelés során a bőr szükségleteinek megfelelő hatóanyagkoncentrátumok juttathatók a szövetek mélyebb rétegeibe. Minden bőrtípushoz más-más hatóanyagot alkalmazunk, legyen szó nedvesség pótlásáról, vitaminokról, ránctalanító szérumokról. Serkenti a bőr és a bőr alatti kötőszövetek, valamint a zsírszövet anyagcsere folyamatait, a salakanyag kiürítését, a vér és a nyirok keringését. A kezelés hatására javul a bőr szerkezete, a kötőszöveti rostok feszesebbé válnak.

♦ THERMO-COLD - arcvasalás

Ezt a terápiát, olyan hatóanyagok bőrbejuttatására használjuk, melyek a hő hatására könnyebben szívódnak fel. A meleg hatására a bőr és a vérerek kitágulnak, a hatóanyagok könnyebben szívódnak a mélyebb rétegekbe. A bőr edzésére, puhítására is kiválóan alkalmas eljárás. Hatékonyan alkalmazható bőrfeszesítő- és ránckezeléseknél, a ráncok kialakulásának megelőzésére is.

Vákuumos arcmasszázs - azonnali ránctalanító, feltöltő hatású lifting masszázs

A vákuumos arckezelés egy rendkívül látványos és kellemes kezelés, melyet az arcon, nyakon és a dekoltázson végzünk. Az eredmény már az első kezelés után szemmel látha, a bőr teltebb, üdébb és sokkal feszesebb lesz. Hatékonyan kezelhető vele a toka, a szem környéke és az érettebb, ráncosabb bőrtípusok is. A kezelt bőrfelület vérkeringése és a nyirokáramlása fokozódik, ezért az anyagcseréje jelentősen javul. Az erekbe friss oxigén dús vér áramlik, ezáltal beindul a kollagén termelődés, a bőr állapota nagymértékben javul és feszes lesz. A kezelést végezhetjük alkalmanként is, de kúraszerűen ajánljuk illetve kombinálhatjuk arcvasalással, ultrahangos kezeléssel, masszírozással, különbőző pakolásokkal.

A gondosan és szakszerűen végzett vákuumos kezelés semmiképpen nem nyújtja vagy károsítja a bőrt!

A kezelés fokozza a vérkeringést, serkenti a nyirokáramlást többszörösére felgyorsítva azt. Anyagcsere-gyorsító hatása elősegíti a méreganyagok és a sejtközi salakanyagok mielőbbi eltávozását A vákuumos arcmasszázs jótékonyan befolyásolja a kötőszövetet is, megerősíti a kollagén rostokat és feszesebbé teszi az arcot.