Fülbelövés

Fül- és orrbelövésre bejelentkezés:  Ungvári Olga: 06 70 380 4890

 

FÜLBELÖVÉS

Babáknak, gyerekeknek és felnőtteknek...

Az amerikai Studex cég fülékszerei 100 % steril, higiénikus, biztonságos, nikkelmentes fülbevalók, melyek megfelelnek az Európai előírásoknak. A fülbevalók 18 karátos aranyozott vagy orvosi fém (ezüstszínű) felülettel készülnek.

Az eljárás gyors, pontos és higiénikus. A fülbelövő készülék rugós szerkezete mintegy 1/10 másodperc alatt átlyukasztja a fülcimpát, automatikusan elhelyezve benne a fülbevalót, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmakat.

A fülbelövés ÁRA: 3.700,-/ 1pár Studex fülbevalóval együtt

 

A FÜL  ÁPOLÁSA - Útmutató a helyes használathoz

  • Naponta fertőtlenítő szeszbe mártott fülpiszkálóval - a fülbevaló kiszedése nélkül - tisztítsa meg fülét, elöl és hátul. Ezután párszor forgassa meg fülbevalóját 180° -kal balra illetve jobbra.
  • Szükségtelen kiszedni a fülbevalót vagy hozzányúlni a fülhöz.
  • A pillangókapcsot NE nyomkodja a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt.
  • 4-6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné
  • 4-6 hét után a fülbevalókat, ki lehet szedni, és másik fülbevalót lehet viselni.
  • A füllyukasztás utáni gyógyulási időszakban (3-5 nap) a haj-spray -t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse le bő vízzel.

Orrbelövés

Fontos, hogy mielőtt orrbelövést szeretne ne csak az árakról győződjön meg, hanem arról is, hogy az adott helyen milyen készüléket, eszközt használnak, és azt mivel fertőtlenítik. A készülék ugyans az orr nyálkahártyájával érintkezik, ezért a nem megfelelően fertőtlenített eszközökkel különböző fertőzéseket "ragaszthatunk" egyik vendégről a másikra...

Szalonunkban EGYSZERHASZNÁLATOS, teljesen STERIL orrbelövő rendszert alkalmazunk. Mivel a készülék nyálkahártyával érintkezik, ezért mindenkinél új, steril eszközt használunk, így nem kell aggódnia, hogy megfelelően lett-e sterilizálva.. Belövés után a készüléket nem használjuk újra, hanem eldobjuk.

Az orrbavalók gyártásánál tökéletes minőségű, válogatott, allergiára tesztelt anyagokat használnak, ezért az USA Gyógyszer és Élelmiszer szabványának valamint az EU szigorú szabályozásainak is tökéletesen megfelelnek. Nikkelmentes orvosi fémből készülnek,  ami 100%-ban steril és biztonságos, allergiát nem okoz.

A belövés orvosi fém, cirkónia kőves ékszerrel történik.