Fodrászat - tartós hajegyenesítés - alkalmi kontyok - frizurák

FODRÁSZAT

Faragó Lilla - 06 30 597 2218
női-, férfi-, gyermekfodrász

Munkáim során igyekszem mind a hajat, mind pedig a fejbőrt is karbantartani, mert a haj csak a kettő együttes ápolásával tud tökéletesen ragyogni. Hajvágásaim és festéseim követik az aktuális szezon trendjeit, de a klasszikus frizurák elkészítését is szívesen vállalom. Rendszeresen járok továbbképzésekre, szemináriumokra, hogy tudásom mindig napra kész legyen és vendégeim megelégedve távozzanak fodrásszékemből.

A hajak festéséhez a  csodálatos színkollekciójú REVLON Professional festékeit és termékeit alkalmazom. A Revlon Professional egyet jelent az elegancia és az innováció fogalmával, egy igazi világmárka, mely az alkotó fodrászok és azok ügyfelei számár biztosít kiemelkedő minőséget, megbízhatóságot. A hajak ápolásához a TIGI és PAUL MITCHELL finish termékcsaládjait is alkalmazom, melyek minden hajtípusra megoldást jelentenek. A hagyományos fodrászaton kívül hajkímélő hajhosszabbítással-dúsítással, és brazil keratinos hajkiegyenesítéssel is foglalkozom.

Hívjon bizalommal, biztos találunk az Ön hajára is tökéletes megoldást...

SZAKTERÜLETEK: 
- klasszikus és modern frizurák
- alkalmi és menyasszonyi kontyok - frizurák készítése
- hagyományos és trendet követő melír és festéstechnikák
- tartós hullám-dauer
- hajhosszabbítás, hajdúsítás
- TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS!

 

FODRÁSZAT

Kiss Gábor - 06 70 943 1155
női-, férfi-, gyermekfodrász

A hagyományos technikákon kívül, olyan hajvágási és -festési technikákat alkalmazok, melyek követik a mai trendeket. Vállalom mindenfajta hajtípus és frizura elkészítését a legegyszerűbb klasszikus frizurától a provokatívig. A festésekhez az EXTRA krémbázisú LONDA PROFESSIONAL krémhajfestékeit használom, melyek élettel teli, ragyogóan fiatalos, vibráló színintenzitású és hosszantartó eredményt kölcsönöznek a hajnak. Haj- és fejbőrápolási tanácsokkal is szívesen állok vendégeim rendelkezésére - a  hajak ápolásához a WELLA professzionális termékcsaládjait használom, így minden hajproblémára megoldást találhatunk. Kellemes, igényes környezetben várom megszépülni vágyó régi- és új vendégeimet. 

SZAKTERÜLETEK: 
- női-, férfi, gyermek hajvágás
- klasszikus és modern frizurák
- hagyományos és trendet követő melír és festéstechnikák