fodrászat

HAJHOSSZABBÍTÁS - HAJDÚSÍTÁS

TARTÓS, KERATINOS HAJEGYENESÍTÉS

ESKÜVŐI FRIZURÁK-KONTYOK

Fodrász részlegünkben igyekszünk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani, megfelelő árakon,  kellemes és igényes környezetben. Célunk minden igénynek és korosztálynak megfelelni, legyen szó női, férfi vagy gyermek frizura készítéséről. Fodrászaink kizárólag professzionális cégek által gyártott termékeket használnak, a festékektől kezdve a samponon keresztül a befejező termékekig.

Amennyiben nem tudja eldönteni, milyen hajat is szertne, gyakorlott szakembereink segítenek kiválasztani frizuráját,  hajszínét úgy, hogy tökéletesen illeszkedejen egyéniségéhez, arcához.

Esküvőkre - alkalmakra

A teljeskörű fodrászszolgáltatásokon kívül, vállaljuk alkalmi klasszikus és modernt frizurák készítését, estélyi vagy esküvői kontyok tűzését.

Menyasszonyoknak

A nagy napon a menyasszony éke a frizurája, de minden hölgynek más az elképzelése és persze mindenkinek más frizura áll jól. Amennyiben kitalálta, megálmodta, hogy élete egyik legfontosabb napján milyen hajat szeretne viselni, mi megvalósítjuk. De ha nincs konkrét ötlete, elképzelése, akkor se keseredjen el, fodrászainkkal közösen megtalálják az Ön egyéniségéhez, stílusához legjobban illőt.

Nálunk a rövid vagy kevés haj sem okoz gondot, hisz több lehetőség is van, hogy haját meghosszíbítsuk, dúsítsuk. Pótolhatjuk saját hajszínével megegyező, eredeti hajból készült póthajjal vagy tartós hajhosszíbbítással.

Hogy a frizura az esküvő napján minél tökéletesebb legyen és gyorsan elkészüljön, fontos a próba frizura-konty elkészítése pár nappal vagy egy héttel az időpont előtt.

Amennyiben meg van az esküvő időpontja, érdemes minél előbb egyeztetni a fodrásszal, - próba- frizurára, kontyra is - hogy biztosan eltudjuk vállalni a nagy napra frizurája elkészítését.

ÚJDONSÁGOK:

STEAM POD hajkezelés

A keratinos (brazil) hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely 3-4 hónapig tart, majd újra-többször megismételhető. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét. A haj 97%-át keratin alkotja, a maradék 3% víz. A keratin 18 féle proteinből áll, közűlük a legtöbb a kéntartatlmú cisztin, ami a hajnak rugalmasságot ad. A haj természetes hullámossága a hajszálunk keresztmetszetének alaki tulajdonságától függ. Ez az eljárás, ahogyan a neve is mutatja Brazíliából származik. A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmaznak a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el
A Brazil hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmaznak,  a keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz és hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazzák, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen. A folyékony keratin egy hőre aktíválódó hajszerkezet újraépítő kezelés mely minden hajtípusra alkalmazható, hogy a haj sima és fényes legyen! A kezelés időtartama függ a haj hosszától és sűrűségétől.
A végeredmény: egészséges, hidratált, selymes egyenes haj.

Keratinos tartós hajegyenesítés!!

Gyönyörű, egyenes haj akár 3 – 4 hónapig is!!!

Ha szeretne megszabadulni göndör, nehezen kezelhető, rakoncátlan tincseitől és helyettük selymes, sima, gyönyörű hajat szeretne, akkor érdeklődjön Faragó Lilla fodrászunknál a  Keratinos hajkiegyenesítésről!

ALKALMAZHATÓ: natúr, festett illetve melírozott hajon, lestrapált, kémiailag vegykezelt hajon.

FORRADALMI: megoldás a göndörödő, strapált, egészségtelen és csomósodó hajra.

TERMÉSZETES: A Keratin természetes összetevője a hajnak, amely a hajunk
88%-át alkotja.

EGÉSZSÉGES: Behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj
sérülését, bevonja a hajszálak külsejét és megóvja a további sérüléstől.
Az eredmény sima, selymes, fényes, nem-göndörödő haj.

 

HAJHOSSZABBÍTÁS - HAJDÚSÍTÁS

 

Szalonunkban a hajhosszabbító eljárások közül a jelenleg legmodernebbtechnikával dolgozunk. Ez az eljárás a legalkalmasabb azok számára, akik természetesnek ható, hosszú, dús hajra vágynak. A tincsek illesztésénél keratint használunk, ami a haj és a köröm fő építőanyaga, így a haj nem roncsolódik, a tincsek észrevétlenül illeszkednek a saját haj közé. Előnye sok más eljárással szemben, hogy a haj szabadon mozog, ezáltal nemcsak kibontva, hanem copfban vagy egyéb módon feltűzve is hordható. 3-4 hónapig észrevétlenül hordhatóak, majd a haj lenövésétől függően eltávolításuk szükséges, de akár azonnal újrailleszthetőek. Az illeszkedések oldása gyors, a természetes hajat sem a felrakás sem a leoldás nem károsítja. A haj egészséges marad többszöri illesztés ellenére is. A hajak európai minőségűek, választható színűek és hosszúságúak.