arckezelések

Bejelentkezés: Ungvári Olga - 06 70 380 4890

Szeretné, ha bőre ragyogóan sugárzó, tiszta, fiatal és feszes lenne?

Valamilyen bőrproblémával küzd?

Jöjjön el egy ingyenes kozmetikai tanácsadásra, ahol bőre állapotának felmérése után kialakítjuk a legmegfelelőbb arcápolást!

Minden bőrtípus és korosztály számára kínálok különböző kezelési programokat. A kozmetikában végzett kezelések alatt kikapcsolódik, a megszokott napi munka után feltöltődik energiával, arcbőre újra selymes és ragyogó lesz. Az Ön dolga csak annyi, hogy a szakemberre bízza magát, aki tapasztalt szemével azonnal észreveszi a problémát és megállapítja, hogy bőre hol szorul segítségre. Kiválasztja a legmegfelelőbb termékeket, segít a problémákat kiküszöbölni és megtanítja, hogyan érdemes a kozmetikumokat otthon használni. Olyan termékeket ajánlok, Önnek melyeket otthon használva meghosszabbíthatja a kezelések jótékony hatását. Heteken át fogadhatja környezete elismerését, ami a legjobb bizonyíték arra, hogy érdemes volt felkeresni a kozmetikust... megfogadja, hogy máskor is eljön, sokkal gyakrabban...

A kezeléseket több professzionális kozmetikai cég által gyártott termékkel végezzük, - így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb arcápolást. Ezek a készítmények kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaznak.