AKCIÓK - Ajándékutalvány - ÚJDONSÁGOK

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Névnap? Születésnap? Karácsony? Nem tudja milyen ajándékot adjon?

Szolgáltatásaink és termékeink ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók!

Az ajándékutalványok különböző értékekben kaphatóak.

 

 

 

ÚJDONSÁG! 

BRAZIL - TARTÓS HAJKIEGYENESÍTÉS!!!

A keratinos (brazil) hajkiegyenesítés tökéletes megoldást nyújthat göndör vagy hullámos haj esetén. Ezzel az eljárással ideiglenesen (hajtól függően 2-4 hónap) tartósan egyenes lehet a haja. A hajkiegyenesítés újra és többször megismételhető. A kezelés a kiegyenesítő hatása mellett, javítja haja szerkezetét illetve minőségét.
Szalonuknkban alkalmazott kezelés az egyik legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amely során mindenféle vegyszer használata nélkül, tarósan tehet szert egyenes hajra. A kezelés során természetes alapú keratin (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kerül felhasználásra. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz.

 

 

GEL - LAC

Zselé és lakk egyben!

Zselés lakkozás, ami a színes zselék 3 hetes tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Viselje saját körmén lakk helyett körömerősítő bevonatként! A Gel-Lac 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Ha másik színt szeretne, leoldása a műkörmös által pár perc alatt megoldható és máris újabb színben pompázhatnak körmei.

Több különböző színből választhat Műkörömre zseléként is hordható, kézre és lábra egyaránt alkalmazható.